Cum ne petrecem weekendul in oras?

Scris de Alina, Saturday, 26 September 2009

intalnireDacă te-ai plictisit de stat în casă, sau de ieşit în aceleaşi parcuri şi terase, poţi încerca în acest weekend să diversifici modurile de a petrece timpul împreună cu jumătatea ta, pentru a alunga monotonia.

Teatru. Tocmai a reînceput stagiunea de toamnă. Intereaza-te de programele teatrelor, sigur vei găsi ceva pe gustul vostru şi la un preţ accesibil. Puţină cultură din când în când nu strică. Mai puteţi prinde şi reprezentaţii ale studenţilor de la facultatea de teatru, care se vor bucura de publicul prezent. Au piese chiar reuşite.

Cină romantică. Fă-i o supriza iubitului sau iubitei, gătind acasă o cină delicioasă. Cu siguranţă va fi impresionat/a, chiar dacă meniul nu este spectaculos sau este comandat. Lumânările aprinse vor fi de mare efect.

Muzeu. Încercaţi să vizitaţi un muzeu din oraşul vostru. Cu siguranţă nu le-aţi văzut pe toate, şi este o excelentă evadare din cotidian.

Drumeţie. Puneţi-vă rucsacii în spate, o sticlă de apă şi câteva sandvişuri, şi porniţi la o drumeţie în natură. Fie că este o potecă de munte, fie că mergeţi de-a lungul unui râu, sau pur şi simplu prin pădure, vă veţi simţi excelent, iar aerul curat vă va prii. Bucuraţi-vă de momentele de singurătate, mai ales în acest peisaj superb de toamnă. Să ne trimiteţi şi nouă poze!

Voluntariat. Oferiţi-vă ajutorul în cadrul comunităţii, prin participarea la acţiuni de voluntariat. Pe lângă faptul că faceţi o faptă bună, veţi ajuta şi alţi oameni sau natura. Puteţi încerca: plantatul copacilor, ecologizarea unei zone montane, ajutarea unui centru pentru animale abandonate să găsească stăpâni pentru bietele necuvântătoare…

Idei sunt multe, important e să găsiţi ceva pe gustul vostru, şi vă veţi petrece timpul într-un mod atât de plăcut, încât vă veţi întreba unde a zburat aşa de repede. Weekend plăcut!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,