O seara la cafenea

Scris de Alina, Tuesday, 20 October 2009

cafenea Bucuresti, lenteSe dă o seară ploioasă, friguroasă şi mohorâta de toamnă.

Ştiind că avem x prieteni plus persoana în cauză, să se caute modalitatea cea mai bună pentru a petrece o seară frumoasă împreună, folosind teorema cafenelei.

Nu am avut norocul de a avea ca temă pentru facultate probleme atât de uşoare, însă am considerat-o o problemă suplimentară, şi am rezolvat-o cu succes, respectând condiţiile date.

Cafeneaua s-a numit Lente. Nu auzisem până atunci de ea, însă am rămas plăcut impresionată. Acolo am petrecut o seară boemă, înconjuraţi de tot felul de studenţi artişti, fotografi, scriitori şi lume interesantă în general.

Încă de la intrare, m-am simţit ca şi când aş fi fost în casa unor vechi prieteni, căci atmosfera era foarte călduroasă. Aşadar, am purces la activităţile ce se petrec în mod normal în “sufrageria” celor de la Lente: am luat câteva cărţi pentru răsfoit, am comandat ceai, care ne-a fost servit într-un ceainic-ceaşcă foarte drăguţ (vă recomand Bananas), ne-am potolit foamea cu un delicios gulaş unguresc, siiii… am jucat Rummy.

Din toate acestea, rezultă prin inducţie că ne-am simţit excelent la cafeneaua Lente, şi că este un mod perfect de a petrece o seară ploioasă de toamnă.

Tag-uri: , , , , , , , , , ,