Fii o lady!

Scris de Alina, Monday, 14 September 2009

ldy.roDe ce “ldy”?

Cuvantul “lady” ma duce cu gandul la bun simt, stil, eleganta, politete, si nu intr-o maniera rigida, asa cum se purta pe vremea strabunicii, ci exprimand o nuanta subtila de rafinament prezenta intr-o lume plina de vulgaritate.

Mi-am dat seama ca de la un moment dat, suntem atat de prinsi in viata, incat uitam sa o mai traim frumos, cu placere, nu ne mai aduce zambetul pe fata.

Trecand pe strada, realizezi ca ultima data cand ai dat peste ceva de bun simt a fost cand ai citit o carte.. asta daca te afli printre putinii care mai citesc si altceva in afara de prospecte la sampoane si pliantele primite la metrou.

M-am hotarat sa fac acest blog pentru ca intalnesti lucruri de calitate din ce in ce mai rar, iar eu vreau sa le scot in evidenta.

O sa scriu si pentru mine, ca sa nu uit multe din lucrurile pe care imi place sa le fac si pe care mi-ar placea sa le regasesc si la alte persoane, si pentru cine va vrea sa citeasca despre cum sa te porti ca o lady moderna a secolul XXI.

Fii o lady! Respecta-te! Sunt lucruri pe care mi le spun mie insami de multe ori, si de acum inainte o sa vi le repet si voua! Nu va multumiti cu compromisuri, alegeti numai ce este mai bun pentru voi, si astfel veti avea o viata fericita.

Alina.

Tag-uri: , , , , , , , ,