Lucruri pe care barbatii le observa la femei

Scris de Alina, Tuesday, 22 September 2009

ce observa un barbat la o femeieDeşi se spune despre bărbaţi că sunt porci, în realitate sunt chiar sensibili şi atenţi la detalii, mai ales când vor să cucerească o femeie. Majoritatea dintre ei recunosc că primele lucruri pe care le observă la o femeie pe care o văd întâmplător pe stradă, sunt faţa, sânii şi partea dorsală.

Un bun amic mi-a spus că bărbaţii sunt mai profunzi decât atât, şi că sunt impresionaţi de detalii care par uneori neînsemnate. Iată un rezumat al discuţiei:

Mâinile. Eu studiez destul de intens mâinile unei femei. Mâinile frumoase emană gingăşie şi putere în acelaşi timp. Observ manechiura şi complexitatea lor. Îmi imaginez cum ar fi să ţin de mână femeia respectivă. Deşi nu sunt înfocat după ţinutul de mână, mai ales vara, mâinile frumoase mă fac să îmi doresc asta. Uneori sunt atent la felul în care o femeie apucă lucrurile. Sunt câteva forme şi obiecte care arată uimitor în mâinile unei femei, cum ar fi un pahar de vin. Paharul de vin are curbe care se completează cu forma mâinii, şi dau o imagine incitantă. Atunci când observ degetele lungi şi drepte, îmi imaginez senzaţia acelor degete pe pielea mea.

Părul. Deşi nu este tocmai un detaliu, părul este în stare să îmi provoace emoţii puternice prin unduirile sale uşoare. Într-o zi, m-am întâlnit pe drumul către serviciu cu o amică. De un lucru sunt absolut sigur: fata asta chiar ştie să aibă grijă de părul ei şi să şi-l aranjeze.  Noi doar vorbeam şi ne plimbam împreună, când o adiere de vând i-a trecut prin păr. Atunci părul ei s-a unduit în cel mai frumos mod posibil, şi am observat că până şi un tip care mergea pe stradă, a întors capul să se uite la ea. La sfârşitul zilei, am realizat că acea suflare de vânt m-a binedispus după aceea pentru tot restul zilei. Deci: în timp ce părul frumos aranjat şi lucios este o privelişte frumoasă, noi suntem atraşi şi de mişcările lui naturale, şi mai ales de felul în care femeile se joacă cu câte o şuviţă.

Atitudinea faţă de ceilalţi
. Când ies la restaurant cu o femeie, sunt foarte atent la felul în care se poartă cu chelnerul sau hostess-ele. Spune “mulţumesc”, răspunde la salut, şi este politicoasă? Poate că uneori sunt eu prea cordial cu oamenii: se întâmplă extrem de des să le urez “o zi bună”, şi mereu spun “mulţumesc”. Dar în ceea ce priveşte o femeie, pentru mine este important cum se poartă şi cu alte persoane, nu numai cu mine. O persoană cu suflet bun este drăguţă şi respectuoasă cu toată lumea. Îmi place foarte mult atunci când ies cu o fată care face oamenii din jurul ei să zâmbească. Mă face să mă simt mândru că ies cu ea.

Ce observă ea? Când cunoşti oameni noi, ai mereu avantajul că ei aduc o noua perspectivă. Sunt curios cât de multe observă cei din jurul meu. Spre exemplu, ies cu o femeie la o piesă de teatru. Oare ea observă detaliile decorului? Sau faptul că cei doi din faţa noastră par îndrăgostiţi nebuneşte? Sau că uşierul ne-a privit urât pentru că am întârziat şi şuşotim în timpul spectacolului? Eu aflu multe despre persoana cu care sunt, fiind atent la detaliile pe care le observă respectiva. Este distractiv să ieşi cu o persoană cu care poţi râde de mici detalii, şi care îţi aduce o viziune nouă şi proprie asupra lucrurilor din jurul tău.

Atunci când văd o femeie în colţul celălalt al camerei, ţinând graţios în mână un pahar de vin, sau când vântul îi mângâie părul, aproape că mă îndrăgostesc de ea.”

Voi fetele ce lucruri şi detalii observaţi la un bărbat? Ce anume vă impresionează?

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,