Idei de intalniri cu bani putini

Scris de Alina, Sunday, 13 September 2009

plimbareDaca esti student indragostit, sau daca nu stai chiar pe roze din punct de vedere financiar, am selectat cateva idei de iesit in oras, care nu necesita sa iti faci rate pe 2 ani. Diversitatea este binevenita in cuplu, si monotonia este evitata in totalitate.

Gradina zoologica. Mersul la gradina zoologica nu e doar pentru copii, desi multi cred asta. Veti ramane impresionati de varietatea animalelor, si veti avea nenumarate subiecte de conversatie.

Role. Incercati o plimbare cu rolele in parc. Va garantez ca tinutul de mana si aerul curat va vor inveseli. Explorati toate colturile ascunse ale parcului, si incheiati cu o inghetata. Va veti distra la maxim.

Biciclete. La fel ca si cu rolele, distractia este garantata daca va inchiriati biciclete. Sunt foarte accesibile ca pret, si va puteti bucura de o plimbare lunga prin parcuri. Pregatiti dinainte cateva sandvisuri si o sticla de apa, pentru a va reincarca bateriile cand vreti sa luati o pauza. Atentie la caini!

Bowling. Doborati popicele intr-o sala de bowling, faceti concursuri si va amuzati punandu-va poreclele pe tabla de scoruri.

Biliard si darts. Alegeti un bar nu foarte pretentios (recomand localurile pentru studenti) si incercati un biliard sau darts. Sunt jocuri foarte amuzante, mai ales atunci cand fetele se prefac ca nu stiu sa joace.

Construiti. Sa zicem ca in casa unuia dintre voi lipseste o masuta de cafea. Achizitionati-o impreuna, si apoi montati-o. La sfarsit, rasfatati-va cu o cafea preparata in casa.

Parc de distractii. Mergeti in “Oraselul copiilor” si incercati impreuna toate masinutele si tiribombele. Cand obositi, relaxati-va savurand o vata de zahar.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,